Pokažite što vas pokreće novom adidas VRCT jaknom

Adidas je predstavio novu VRCT jaknu, osvježenu verziju klasičnog stila koji slavi timski ponos i samoizražavanje. Odajući počast tradicionalnoj „koledžici”, VRCT ima prilagodljiv bedž kojim nas poziva da svijetu pokažemo tko smo.

Potraga za vlastitim identitetom i načinom kako na dinamičan i kreativan način pokazati svoje mišljenje možda nikad nije bila življa nego danas, kada internet i društvene mreže svakome daju priliku da se istakne u mnoštvu.

Kod nove VRCT jakne tkanina poprima ulogu platna za izražavanje priča, stavova i osjećaja pripadnosti. Bedževi s mogućnošću izmjenjivanja pružaju priliku svima da predstave svijetu za što se zalažu. adidas dizajneri i poznati adidas kreatori pripremili su atraktivne bedževe s riječima AUTHOR, FAMILY, SACRIFICE, BRAVE i I’MPERFECT.

Komičar i televizijski voditelj Ivan Šarić, košarkaš Filip Krušlin, atletičarka Matea Parlov te model i pjevačica Karla Zelić Superbabekillah odabrali su bedževe koji predstavljaju njih i njihovu priču; što ih je motiviralo, radi čega su se “žrtvovali” i provodili neprospavane noći da bi postigli sve što ih danas izdvaja, čime nas inspiriraju i potiču da uvijek slijedimo svoje snove.