HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 26. RUJNA Takt i diplomacija

Sa Mjesecom u Djevici naša pažnja se okreće praktičnim stvarima. Imat ćemo malo strpljenja za bahatost ili nepotrebnu dramatizaciju. Ovo je sjajan dan za obratiti pažnju na detalje koji su u središtu većih projekta i poduzeća. Organizirajte svoj stol, uredite dom.

Kasnovečernji napeti aspekt Merkura i Plutona će nam aktivirati potrebu za dubokim, ekstremnim i prisilnim razgovorima. Ne pokušavajte forsirati svoja mišljenja na druge i nastojmo održati otvoreni um. Svi aspekti Merkura i Plutona donose nam jedan vid opsesije u razmišljanju, kao i sumnju. Problemi koji mogu biti su vezani uz sporazume oko partnerstva, uvjetima suradnje, moći i kontrole. Teško će danas doći do sporazuma a neki pojedinci mogu koristiti ucjenu ili ultimatum kako bi postigli svoje ciljeve. Treba izbjegavat manipulaciju i igru moći. Sad su važni takt i diplomacija.

Ovaj aspekt je najbolje iskoristiti za istraživanje dubine svoga uma kroz pisanje ili razgovor o temi za koju ste strastveno zainteresirani. Također sad možemo imati veću koncentraciju na zadatke vezano uz intelektualni rad. Možemo doći do srži problema, riješiti složene probleme i napraviti iskorak u istraživanju.

Prazan hod Mjeseca imamo do 12.36 nakon čega će Mjesec ući u znak Djevicu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com