HOROSKOP ZA PETAK, 27. RUJNA Otpustimo prošlost i krenimo naprijed

Trenutno smo u najmračnijoj fazi Mjeseca jer sutra u večernjim satima imamo mlad Mjesec u Vagi. Dobro je provesti vrijeme u samoći i istražiti svoj unutrašnji mentalni teren. Dobar je dan za poslove koji traže koncentraciju i pažnju. Završite tekuće poslove i pričekajte mlad Mjesec da započnete nešto novo.

Osim mladog Mjeseca sutra imamo i posljednji put kontakt Saturna i Mjesečevog južnog čvora.  Saturn je sad direktan i neće se predomisliti. Spreman je krenuti dalje i nema povratka nazad. Prve dvije veze dogodile su se 30. travnja i 4. srpnja, tako da je ovo treći i posljednji put da nam se pruži šansa da otpustimo prošlost i krenemo naprijed zajedno s mladim Mjesecom i novom energijom.

Mjesec će provesti dan u Djevici  i naš um će biti aktivan i analitičan. Mentalne zagonetke, igre riječi ili čitanje će nas ispunjavati.

Djevica je znak koji prepoznaje vlastiti potencijal, potencijal u drugima i potencijal u projektima, okolnostima i situacijama. Međutim, važno je razumjeti dostizanje najvišeg potencijala što nije uvijek nužno i najbolje što možemo učiniti.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.