HOROSKOP ZA PETAK, 27. RUJNA Otpustimo prošlost i krenimo naprijed

Trenutno smo u najmračnijoj fazi Mjeseca jer sutra u večernjim satima imamo mlad Mjesec u Vagi. Dobro je provesti vrijeme u samoći i istražiti svoj unutrašnji mentalni teren. Dobar je dan za poslove koji traže koncentraciju i pažnju. Završite tekuće poslove i pričekajte mlad Mjesec da započnete nešto novo.

Osim mladog Mjeseca sutra imamo i posljednji put kontakt Saturna i Mjesečevog južnog čvora.  Saturn je sad direktan i neće se predomisliti. Spreman je krenuti dalje i nema povratka nazad. Prve dvije veze dogodile su se 30. travnja i 4. srpnja, tako da je ovo treći i posljednji put da nam se pruži šansa da otpustimo prošlost i krenemo naprijed zajedno s mladim Mjesecom i novom energijom.

Mjesec će provesti dan u Djevici  i naš um će biti aktivan i analitičan. Mentalne zagonetke, igre riječi ili čitanje će nas ispunjavati.

Djevica je znak koji prepoznaje vlastiti potencijal, potencijal u drugima i potencijal u projektima, okolnostima i situacijama. Međutim, važno je razumjeti dostizanje najvišeg potencijala što nije uvijek nužno i najbolje što možemo učiniti.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com