HOROSKOP ZA SUBOTU, 28. RUJNA Mlad Mjesec u Vagi

Mlad Mjesec na 5. stupnju Vage će biti večeras u 20.26. Mlad Mjesec obično predstavlja novi početak, a uz malo našeg napora, za mjesec dana možemo imati i napredak ako se pokrenemo na mlad Mjesec. S obzirom da imamo mlad Mjesec u Vagi, znaku partnerstva, diplomacije i suradnje, onda se ovaj vikend trebamo više posvetiti boljim stvarima u našim ljubavnim životima.

Ovaj mlad Mjesec nam daje nove mogućnosti za pitanja vezana za poslovne suradnje, emotivne odnose, odnose s javnošću, sudska pitanja, međunarodne ugovore i rješavanje sukoba. Ovo je vrijeme kada možemo napredovati kroz druge, zahvaljujući tome što smo u stanju slagati se s drugima, komunicirati i raditi u timu. Uspješan će biti timski rad. Stoga je suradnja i sposobnost saslušanja partnera sada važnija i korisnija od želje za ostvarenjem pojedinačnih ciljeva. Budite otvoreni za  nove ideje, razgovarajte o njima s prijateljima jer zajedno možete pronaći nešto što sami ne možete vidjeti. No u počecima ovog mladog Mjeseca pojavit će se element iznenađenja, što će nam dati novu perspektivu, što općenito neće biti loše, ali ćemo izvorni plan morati prilagoditi.

Mlad Mjesec će biti nasuprot Kirona i to će nas naučiti da je ponekad put do ozdravljenja kroz druge ljude. Kad se usredotočimo na druge, distanciramo se od svojih problema i dopuštamo da se izliječene događa prirodnim putem.

Na kraju dana imamo lijepi aspekt Venere i Jupitera što će nam donijeti tople i divne rezultate u našim odnosima i to je ono što nam je upravo potrebno.

Prazan hod Mjeseca imamo od 5.57 do 12.02 nakon čega će Mjesec ući u znak Vagu.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com