HOROSKOP ZA NEDJELJU, 29. RUJNA Sklad i harmonija

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz Vagu što nam omogućuje da iskoristimo karizmu i šarm da si stvorimo dan kakav želimo i završimo vikend sa pozitivnim vibracijama. Fokus je na odnosima. Možemo naučiti puno o sebi ako obratimo pažnju na to kako se odnosimo prema drugima. Provedite vrijeme s voljenim osobama, pokažite zahvalnost za sklad u vašem okruženju. Ovo je lijepa večer za druženje jer će svi biti dobro raspoloženi.

Oni koji imaju natalni Mjesec u Vagi imaju želju da pomire sukobljene interese, da pomognu i da pronađu mirno rješenje za raspravu. Ukratko rođeni diplomate. Intuitivno osjećaju da sve na ovom svijetu ima dvije strane – pozitivnu i negativnu – i pokušavaju vratiti harmoniju tamo gdje, kako oni misle, nema ravnoteže.

Veze često mogu biti najvažniji dio života onih koji imaju Mjesec u Vagi. Ne samo njihovo emocionalno blagostanje, već i stanje zdravlja može ovisit o tome koliko uspješno pronalaze međusobno razumijevanje sa svojim partnerom.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com