HOROSKOP ZA NEDJELJU, 29. RUJNA Sklad i harmonija

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz Vagu što nam omogućuje da iskoristimo karizmu i šarm da si stvorimo dan kakav želimo i završimo vikend sa pozitivnim vibracijama. Fokus je na odnosima. Možemo naučiti puno o sebi ako obratimo pažnju na to kako se odnosimo prema drugima. Provedite vrijeme s voljenim osobama, pokažite zahvalnost za sklad u vašem okruženju. Ovo je lijepa večer za druženje jer će svi biti dobro raspoloženi.

Oni koji imaju natalni Mjesec u Vagi imaju želju da pomire sukobljene interese, da pomognu i da pronađu mirno rješenje za raspravu. Ukratko rođeni diplomate. Intuitivno osjećaju da sve na ovom svijetu ima dvije strane – pozitivnu i negativnu – i pokušavaju vratiti harmoniju tamo gdje, kako oni misle, nema ravnoteže.

Veze često mogu biti najvažniji dio života onih koji imaju Mjesec u Vagi. Ne samo njihovo emocionalno blagostanje, već i stanje zdravlja može ovisit o tome koliko uspješno pronalaze međusobno razumijevanje sa svojim partnerom.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološku prognozu po horoskopskim znakovima možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa, no ako vas zanima kako kretanje planeta djeluje na vas osobno, te kako možete umanjiti loše utjecaje, a iskoristiti one koji su povoljni, dogovorite termin savjetovanja. Konzultacije se mogu dobiti i putem telefona ili Skypea.