HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 30. RUJNA Intimna pitanja

Velika novost ovaj tjedan je što će Merkur i Mars promijeniti znakove. Merkur će se preseliti u Škorpiona, a vatreni Mars u Vagu. Merkur je planet govora, naših misli i naše komunikacije s drugima i on diktira našim svakodnevnim navikama. Mars je energija i gdje se on nalazi u našim natalnim horoskopima tu je najviše pojačana naša aktivnost. Ukratko, svatko će osjetiti promjenu vezanu uz naše svakodnevne navike i razgovore, te ćemo biti aktivniji u području gdje će se Mars pridružiti Sunce (Vagi). Tamo gdje nam se u natalnim kartama nalazi Vaga, to je područje koje će se aktivirati.

Prazan hod Mjeseca imamo od 4.05 do 11.41. nakon čega će Mjesec ući u znak Škorpiona. Sa ovim položajem Mjeseca tražimo više dubine u našim iskustvima ili jaču povezanost s projektom ili osobom.

U kasnim večernjim satima imamo napeti aspekt Venere i Plutona što nam donosi komplikaciju u osjećajima. Može postojati paranoja ili sumnja, prvenstveno vođena strahom da ćemo izgubiti snagu. Trebali bi izbjegavati iskušenja da manipuliramo s drugima ili situacijama i da imamo svoj put. Ovaj aspekt može potaknuti ili naglasiti našu nesigurnost, dovodeći na površinu sumnje i ljubomoru. Trebali bi biti svjesni tendencije da djelujemo nametljivo ili zahtjevno prema drugima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.