HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 30. RUJNA Intimna pitanja

Velika novost ovaj tjedan je što će Merkur i Mars promijeniti znakove. Merkur će se preseliti u Škorpiona, a vatreni Mars u Vagu. Merkur je planet govora, naših misli i naše komunikacije s drugima i on diktira našim svakodnevnim navikama. Mars je energija i gdje se on nalazi u našim natalnim horoskopima tu je najviše pojačana naša aktivnost. Ukratko, svatko će osjetiti promjenu vezanu uz naše svakodnevne navike i razgovore, te ćemo biti aktivniji u području gdje će se Mars pridružiti Sunce (Vagi). Tamo gdje nam se u natalnim kartama nalazi Vaga, to je područje koje će se aktivirati.

Prazan hod Mjeseca imamo od 4.05 do 11.41. nakon čega će Mjesec ući u znak Škorpiona. Sa ovim položajem Mjeseca tražimo više dubine u našim iskustvima ili jaču povezanost s projektom ili osobom.

U kasnim večernjim satima imamo napeti aspekt Venere i Plutona što nam donosi komplikaciju u osjećajima. Može postojati paranoja ili sumnja, prvenstveno vođena strahom da ćemo izgubiti snagu. Trebali bi izbjegavati iskušenja da manipuliramo s drugima ili situacijama i da imamo svoj put. Ovaj aspekt može potaknuti ili naglasiti našu nesigurnost, dovodeći na površinu sumnje i ljubomoru. Trebali bi biti svjesni tendencije da djelujemo nametljivo ili zahtjevno prema drugima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com