HOROSKOP ZA SRIJEDU, 2. LISTOPADA Spontanost i hrabrost

Prazan hod Mjeseca imamo od 11.45 do 13.44 nakon čega će Mjesec ući u znak Strijelca. Ovaj položaj Mjeseca donosi nam nemir, hrabrost i traženje novih iskustava. Za razliku od proteklih nekoliko dana, imat ćemo potrebu proširiti svoj pogled na svijet i želju da naučimo nešto novo.

Druženje s prijateljima i želja za avanturom može vas odvesti izvan uobičajene rutine.

Manji aspekt između Merkura i Marsa sugerira određenu sklonost ka neodlučnosti ili žurbi vezano uz odluke. Možda nam neće biti lako da svoje ideje provedemo u djelo.

Pluton je trenutno u procesu izlaska iz svog retrogradnog hoda koji traje još od 24. travnja. To će dodati intenzitet svemu što radimo i osjećamo cijeli ovaj tjedan. Oni koji u svojim natalnim kartama imaju planete ili kutove oko 20. stupnja kardinalnih znakova (Ovan, Jarac, Rak i Vaga) prolaze kroz temeljitu istragu i dugotrajnu promjenu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com