Multi-tasking proizvodi u novoj Artistry Studio Bangkok kolekciji

Artistry Studio oprašta se od Pariza i upućuje mu jedan au revoir, a iduća postaje na ovoj svjetskoj turneji – Bangkok!

Od živahnih tržnica do zlatnih hramova, novo Artistry Studio Bangkok izdanje uzima tajlandsku egzotičnu hranu, naprednu modu, aktivan noćni život i vedro cvijeće kao inspiraciju za mirise, teksutre i boje svojih must-have proizvoda.

Nakon New Yorka i Pariza, ljubitelji ljepote diljem svijeta mogu osjetiti toplinu, čuti ritam i doživjeti avanturu Bangkoka u novoj Artistry Studio kolekciji.

“Naše treće izdanje uključuje trendi, multi-tasking proizvode, koji predstavljaju ključne teme Tajlanda, a koje svaka djevojka u pokretu može koristiti i podijeliti s drugima”, rekla je Keli Templeton, potpredsjednica Global Beauty za Artistry™ brend.“

Artistry Studio™ Bangkok Edition nastala je u suradnji sa sestrama umjetnicama, Nualtong i Pattreedom Prasarnthong, čije živopisne ilustracije oživljavaju energiju i aktivnost Bangkoka na proizvodima i ambalaži.

“Naše ilustracije prikazuju žene koje su sretne i ostaju vjerne same sebi.”

Kada su sestre Nualtong i Pattreeda bile male, prelistavale su knjige i časopise tražeći ilustracije kako bi vježbale i crtale same sebe. Njihova strast prema crtanju postala je doživotna ljubav, a svaka od njih razvila je svoj jedinstveni umjetnički izražaj.

Ženski likovi koje Nualtong stvara grafičkom tehnikom i Pattreedine ilustracije i kolaži, istovremeno se miješaju i poklapaju stvarajući lijepe prikaze duha, vremena i osobnosti mjesta. One su sestrinski tim koji stoji iza studija Pang Year Studio, a dizajnerice su i za kolekciju Artistry Studija koja sadrži energiju i karakter Bangkoka, matične baze njihovog studija!

Suradnja s brendom za ljepotu prva je ovakve vrste za sestre.

“Iznimno smo se zabavile radeći zajedno na dizajnu ove prekrasne kolekcije. Bilo je uzbudljivo izraziti našu ljubav prema crtanju i ilustraciji ljepote našeg rodnog grada Bangkoka, na prekrasnim proizvodima Artistry Studija.”

Sestre su inspiraciju za dizajn crpile iz silueta i boja grada te iz želje da svojom umjetnošću šire pozitivnu energiju.

Crteži koje je Nualtong pripremila za Artistry Studio Bangkok kolekciju prikazuju moderne djevojke ispunjene dinamičnim i lepršavim pokretima koji odražavaju njezinu vlastitu energiju i poletnu osobnost. Nualtong je kreirala ilustracije za časopise, omote albuma, glazbene spotove, ambalažu, a dizajnirala je i tekstil. Također, radila je i na otvorenjima Louis Vuitton trgovina diljem svijeta, dajući svoj obol u dizajnu. Nualtong je diplomirala dizajn na Britain’s University of Nottingham i drži tečajeve ilustracije na Sveučilištu Chulalongkorn.

Utjecaj boja i svijetlih podebljanih oblika u kolekciji potječe od Pattreedinih ilustracija. Raduje je kada svojom umjetnošću među gledateljima stvara vesele dojmove i pruža razlog za smijeh. Pattreeda u svojim radovima voli koristiti kolaž papir i papir od ostataka. Jednom prilikom pripremila je izložbu koristeći ostatke papira pod nazivom “When Scrap is Not Crap”. Njezin rad pokriva širok spektar, od dizajna ambalaže preko tiskanih medija do animacije, a često koordinira s više naručenih umjetničkih zadataka. Njezini klijenti su Ikea, Kleenex, Converse i Coca Cola (Tajland). Pattreeda je diplomirala Sekvencijalni dizajn i ilustraciju na Sveučilištu u Brightonu.


O brendu

Artistry Studio™ je marka make up-a te posebnih kupki i proizvoda za tijelo za ljubitelje ljepote diljem svijeta. Inspirirana privlačnim gradovima diljem svijeta, svaka limitirana kolekcija obuhvaća bit onoga što svaki grad nudi – boje, teksture i mirise, koji su osmišljeni da bi oslobodili unutarnjeg umjetnika svakog korisnika ove kozmetike.

Artistry Studio Bangkok Edition najnovija je kolekcija make-up proizvoda inspirirana bojama, sjajem i vibracijama tajlandskog glavnog grada.

...