Tajna mladolikog izgleda poznatog glumca Roba Lowea

„Znao sam da ću postati glumac već s osam godina. Nije bilo lako, roditelji su mi se rastali, nisam bio sretan, ali tako sam završio u Los Angelesu i teškim sam radom uspio. Možda nisam išao na svoju maturalnu večer, ali nije mi žao jer sam u to vrijeme snimao „Outsiderse“, kaže Rob Lowe, 55-godišnji glumac koji njeguje svoj mladoliki izgled vlastitom linijom kozmetike za muškarce, ali i trenira, jede zdravo, te puno spava.

„Muškarci mi često prilaze i pitaju me koja je tajna mog mladolikog izgleda. Da je spavanje olimpijski sport bio bi Michael Phelps!“

Američki glumac Rob Lowe osamdesetih je godina bio tinejdžerska zvijezda za kojom su uzdisale obožavateljice diljem svijeta. Glumio je u kultnim filmovima poput “The Outsiders”, “St. Elmo’s Fire”, “Oxford Blues”, te “About Last Night”. Na televizijskom festivalu u Monte Carlu promovirao je novu seriju „Wild Bill“ u kojoj glumi američkog policajca koji se iz Miamija zajedno s kćerkom seli u malo mjesto u Engleskoj gdje oboje započinju novi život.

IN magazin donosi ekskluzivan intervju s Robom Loweom koji je otkrio koliko se zbog svoje glumačke karijere žrtvovao kako bi u mladosti uspio. Rob je novinarki Ivani Nanut otkrio i kako osim kozmetike prodaje i nakit za muškarce čijim se dizajniranjem bavi njegova dugogodišnja supruga, a kada stigne putuje po svijetu i nastupa po kazalištima pričajući priče iz vlastitog života na duhovit način. Razgovor s njim pogledajte u srijedu u IN magazinu, 2. listopada na Novoj TV.