HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 3.LISTOPADA Intenzivne misli i komunikacija

Današnji ulazak Merkura u znak Škorpiona obilježit će ovaj dan. Merkur će ostati u Škorpionu dugo vremena, sve do 10. prosinca zbog njegovog retrogradnog ciklusa od 1. do 21. studenog. Ovaj položaj Merkura nam donosi razgovor o tajnama, psihološkim problemima, smrti, ponovnom rođenju i transformaciji. Naše misli i komunikacija će biti više intenzivne. Sad će Merkur tražiti istinu u svemu što je tajno i skriveno. Naše misli će biti duboke i odbaciti ćemo površni način komuniciranja. To će biti vrijeme za ispitivanje, istraživanje, promatranje i fokusiranje.

Pluton kreće direktno i vjerojatno će imati učinak na osobe koje imaju osobne planete između 19. i 22. stupnja kardinalnih znakova (Ovan, Jarac, Rak i Vaga). Pluton je bog podzemnog svijeta. Ne radi se samo o moći i kontroli, već i o bilo kojem obliku korupcije, kojeg želite razotkriti i ukloniti. Plutonu je cilj da očisti i izliječi ostatke onog što je staro ili više nije potrebo.

Njegov napeti aspekt sa Venerom sugerira da ovaj proces na neki način uključuje emotivne odnose.

Mjesec provodi dan u Strijelcu i napravit će ugodan aspekt sa Jupiterom što će potaknuti našu potrebu za istraživanjem i otkrivanjem.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.