HOROSKOP ZA PETAK, 4. LISTOPADA Pripreme za vikend

Mars ulazi u Vagu gdje će ostati sve do 19. studenog. Mars, planet akcije i sile se ne osjeća dobro u Vagi, znaku diplomacije. Kad je Mars u Vagi, možda ćemo pokušati upotrijebiti šarm da bismo dobilo ono što želimo. Najbolje bi bilo da preuzmemo punu odgovornost za svoje postupke dok pokušavamo uravnotežiti svoje potrebe s potrebama drugih.

Dajte sve od sebe da iskreno pristupite drugima. Izbjegavajte pasivno- agresivan stav, što je negativan izraz ovog položaja Marsa.

Prazan hod Mjeseca imamo od 9.33 do 19.43 nakon čega će Mjesec ući u znak Jarca. Taj pomak Mjeseca će nas usredotočiti na ozbiljnije aspekte našeg života. Ciljevi u karijeri, financije i uspjeh dolaze u prvi plan naše pažnje. Možemo poduzeti važne korake prema naprijed u službu tih ciljeva. Danas nije emotivni ili prijateljski dan, već onaj iz kojeg možemo izvući puno postignuća. Kad imamo Mjesec u Jarcu najbolje se baviti organizacijom i fizičkim pripremama. Isplanirajte rutinu za vježbanje, očistite garažu, radni prostor ili potkrovlje.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.