HOROSKOP ZA PETAK, 4. LISTOPADA Pripreme za vikend

Mars ulazi u Vagu gdje će ostati sve do 19. studenog. Mars, planet akcije i sile se ne osjeća dobro u Vagi, znaku diplomacije. Kad je Mars u Vagi, možda ćemo pokušati upotrijebiti šarm da bismo dobilo ono što želimo. Najbolje bi bilo da preuzmemo punu odgovornost za svoje postupke dok pokušavamo uravnotežiti svoje potrebe s potrebama drugih.

Dajte sve od sebe da iskreno pristupite drugima. Izbjegavajte pasivno- agresivan stav, što je negativan izraz ovog položaja Marsa.

Prazan hod Mjeseca imamo od 9.33 do 19.43 nakon čega će Mjesec ući u znak Jarca. Taj pomak Mjeseca će nas usredotočiti na ozbiljnije aspekte našeg života. Ciljevi u karijeri, financije i uspjeh dolaze u prvi plan naše pažnje. Možemo poduzeti važne korake prema naprijed u službu tih ciljeva. Danas nije emotivni ili prijateljski dan, već onaj iz kojeg možemo izvući puno postignuća. Kad imamo Mjesec u Jarcu najbolje se baviti organizacijom i fizičkim pripremama. Isplanirajte rutinu za vježbanje, očistite garažu, radni prostor ili potkrovlje.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com