HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 7. LISTOPADA Samo polako i sigurno

Danas imamo dva napetija aspekta. Prvi je u jutarnjim satima kad će Merkur biti u napetom aspektu sa Uranom. Jutro nam donosi oštar um, ali takve mogu biti i naše riječi. Umjesto da raspravljate, pročitajte sitna slova i pregledajte dobro prijedlog ili odluku prije nego što potpišete. Neočekivani i nepredvidljivi razgovor, kao i naglašena intuicija će obilježiti ovo jutro.

Odgodimo danas važne odluke. Obećanje ili izjave koje ćemo dati ili koje nam budu date, možda će se morati povući kasnije. Na ovaj dan je bolje ne potpisivati ugovore, ne obavljati velike kupovine, posebno vezano uz komunikaciju i prevoze, uredsku opremu.

Večernji napeti aspekti između Sunca i Saturna donosi nam prepreke u postizanju  naših ciljeva. Moramo razmotriti praktičnu stranu situacije i vjerojatno ćemo sad trebati preuzeti odgovornost za naše postupke. Moguće su poteškoće ili sukobi s nadređenima ili starijim osobama. Budite strpljivi i ne žurite sa stvarima i djelujte samo na legalan način.

Ovo je vrijeme za razmišljanje o onome što je dugoročno najbolje, a može značiti i odbacivanje ili ograničenje nečeg u ovom trenutku.

Prazan hod Mjeseca imamo od  1.25 do 5.41 nakon čega će Mjesec ući u znak Vodenjaka. Sa ovim položajem Mjeseca mi ćemo biti privučeni  novim i jedinstvenim načinima rješavanje problema.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.