HOROSKOP ZA UTORAK, 8. LISTOPADA Emotivna i strastvena Venera

Značajan pomak Venere koja napušta Vagu i ulazi u znak Škorpiona sve do 1. studenog obilježit će ovaj dan. Vrijeme je da prestanemo stvarati situacije da izgledaju dobro kako bi održali mir. Povećat će se potreba za uzbuđenjem jer ovaj tranzit Venere u Škorpionu pojačava seksualne teme i strast u romantičnim vezama. To može uključivati situacije koje potiču ljubomoru, ali i ljubomoru bez razloga, jer će se ojačati želja za posjedovanjem i kontrolom. U emocijama možemo pretjerati  i time narušiti trenutno situaciju u odnosima. Pokušajmo biti objektivni u procjeni ponašanja i postupaka voljenih osoba.

Odnosi koji započnu u ovom razdoblju povezani su s strašću i mogu više nalikovati na borbu  nego na interakciju. To mogu biti i ovisni odnosi – u psihološkom smislu, ili u financijskom i materijalnom.

Duboki strastveni odnosi sad su u fokus. Površna koketiranja i kontakti sad nas ne zadovoljavaju, jer čeznemo za fizičkim kontaktom i dušom s nekim posebnim koji krši norme, intenzivan je i nezaboravan.

Venera će biti u posebnom odnosu s Marsom koji se trenutno nalazi u Vagi što u astrologiji znači zamjenu sjedišta jer Venera vlada Vagom a Mars znakom Škorpiona. To će olakšati ovaj prolaz Venere kroz Škorpiona jer ćemo moći doći do sporazuma o spornim pitanjima i ublaživanju nastalih sukoba.

U ovom periodu mogući su bonusi od suradnje ili dodatni prihodi preko partnera. Sad ćemo biti posebno vješti u obradi novca i resursa.

Današnji individualistički Mjesec u Vodenjaku radi lijepe aspekte sa Suncem u Vagi i Jupiterom u Strijelcu. Eksperimentirat ćemo s novim idejama, vjerovanjima i vizijama za našu budućnost. Imat ćemo dobru energiju za timski rad, a neko emocionalno odvajanje sad može biti osvježavajuće.

Prazan hod Mjeseca imamo od 8. listopada u 20.26 do 9. listopada u 18.05.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com