Ana-Klaudija novo zaštitno lice Maripe

Manekenka i TV voditeljica surinamskih korijena, Ana-Klaudija Štilinović novo je zaštitno lice Maripe. Otac joj je iz Zagreba, a njezina majka u hrvatsku je metropolu stigla iz Surinama, najmanje države Južne Amerike koja turiste osvaja prirodnim ljepotama i neobičnim životinjskim vrstama.

„Volim jednostavnu i prije svega udobnu odjeću stoga sam ovo snimanje kampanje prihvatila s oduševljenjem! Sviđaju mi se materijali s obzirom na to da je ovdje riječ o organskom pamuku. Isto tako, super mi je i cijela priča koja stoji iza projekta!„ – kaže diplomantica zagrebačkog Agronomskog fakulteta Ana-Klaudija, koja osvaja  pozitivnom energijom i egzotičnom ljepotom. 

Maripa je inače brend dugogodišnje RTL-ove televizijske reporterke Marije Pajić koja je na ovaj način najbolje zaokružila svoju ljubav prema modi. U ovim cool majicama do sada smo viđali Doris Pinčić Rogoznicu, Lanu Klingor Mihić, Ivana Pažanina, Antoniju Stupar Jurkin, Anu Begić Tahiri, Anu Miščević, Paulu Sik i mnoge druge.

Ove ljubavne majice prepoznate su i izvan granica Lijepe Naše pa su ih tako u svoje ormare uvrstili i brojni stranci koji odmaraju u Hrvatskoj. Maripa se nosi od Njemačke, Slovenije pa sve do daleke Koreje.

„Društvene mreže su odlična platforma i omogućuju komunikaciju s cijelim svijetom. Često nam se javljaju i žene i muškarci sa svih strana jer Maripa dolazi i u muškoj verziji. Štoviše, poznati nogometaš Joey Suk naše je zaštitno lice što su itekako pozdravile i pripadnice nježnijeg spola” – s osmijehom priznaje Marija Pajić, kreativna novinarka kojoj je moda i dalje samo hobi.

PHOTO: Danijel Galić