HOROSKOP ZA PETAK, 11. LISTOPADA Pomaganje je “in”

Mjesec se i dalje nalazi u Ribama i mi ćemo se osjećati više osjetljivo i emocionalno.  Kao i jučer, radije bi spavali, sanjali i otišli negdje daleko. Imajte na umu da se i drugi tako osjećaju. Željet ćemo izbjeći suočavanja s grubom stvarnošću našeg života.  Pronađite tu mističnu nit i slijedite je do mjesta koje će angažirati vašu maštu.  Pošaljite ljubav i suosjećanje onima koji su ranjivi u vašoj zajednici, životinjama, djeci, starijim i nemoćnim osobama.

Ovaj tranzit Mjeseca može nam poslužiti za jačanje naše svijesti o našoj duhovnoj prirodi i potrebama.

Krećemo prema aspektu prilagodbe i kompromisa između Marsa i Urana koji nam može privremeno isprazniti energiju ili nas ostaviti nemirne i nestrpljive. Prilagođavanje našim ciljevima i dalje će biti potrebno. Ako nismo spremni za promjene, osjećat ćemo se napeto.

Prazan hod Mjeseca imamo od petka, 11. listopada u 11.55 do subote, 12. listopada u 6.45

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com