HOROSKOP ZA SUBOTU, 12. LISTOPADA Ljubavni problemi

Ranojutarnji ulazak Mjeseca u Ovna ubrzat će ovaj dan te ćemo biti spremni ići svojim putem i biti pokretači novih aktivnosti. Osjetljivost posljednjih nekoliko dana sad je stvar prošlosti. Spremni smo za napredak, djelovanje i odlučnost. Pripazite samo da ne krenete naglo ne razmišljajući o posljedicama.

Večerašnjim aspektom Venere i Urana javlja se potreba za izazovom i nepredvidljivošću. U romantičnim vezama može doći do nestabilnosti, nemira i buntovnosti. Čini se da je naša potreba za udobnošću i zajedništvom u sukobu sa željom da budemo slobodni i neovisni.

Ovaj aspekt donosi nam i veliko uzbuđenju večeras. Može signalizirat nagli pomak ili prekid u našim odnosima, ljubavnom životu, financijama, donoseći nam uzbuđenje ili napetost. Razmislite prije nego što potrošiti više nego što si možete priuštiti.

Ako večeras započnete ljubavnu vezu bit će vrlo uzbudljivo. Međutim, ne bih računala da će biti i dugotrajno. Novi odnosi neće biti pouzdani i trajni.

Ako ste u emotivnom odnosu, ovo je večer da dodate neki element uzbuđenja ili iznenađenja. Sad je vrijeme da dopustite svom partneru više slobode, sagledajte stvari šire i odmaknite se od navika koje su postala rutina.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com