HOROSKOP ZA NEDJELJU, 13. LISTOPADA Pun Mjesec u Ovnu

Pun Mjesec u vatrenom Ovnu imamo večeras u 23.07 na 20. stupnju Ovna. Ovo je vrlo složeni pun Mjesec jer će biti u napetom aspektu sa Plutonom, a Venera je još pod utjecajem Urana. Ovih dana mogući su društveni protesti protiv postojećeg poretka, sukobi s agencijama koje provode zakon, skandali vezani uz poznate osobe. U ovom trenutku, ugovori koji su prestali odgovarati objema strankama ili jednoj od stranki, kao i mijenjanje vanjskih uvjeta, mogu se raskinuti. Ovo nije povoljno vrijeme za zaključavanje ugovora i potpisivanje ugovora s novim partnerima. U poslovanju može doći do važnih poslovnih odnosa ili je potrebna reorganizacija. Također nije vrijeme za pokretanje dugoročnih projekata.

Ovaj pun Mjesec istaknut će ključne zadatke ili probleme u vezi. Situacije ovog razdoblja potaknule su promjene u nečijim životima i odnosima, tako da je u njima više slobode i otvorenosti. Istovremeno, takva kombinacija skreće u taktiku spaljivanja mostova, daje teške situacije i kategoričan pristup njihovom rješavanju. Stoga, neki se mostovi mogu spaliti, neki odnosi mogu završiti. Važno je da ne djelujete i ne odlučujete u žurbi. Sada možete shvatiti uzroke problema u odnosima i poslovima, uzeti u obzir nedostatke i prilagoditi situaciju ili zaustaviti neperspektivan projekt.

Da bi odnos i dalje postojao i odgovarao objema stranama, mora postojati način pomirenja i sklada. U slabim vezama može se razgovarati o razvodu, ovaj put može doći do kraja beznadne veze.

Ovaj pun Mjesec će nam donijeti i snažan nalet energije. Osjećat ćemo se uzbudljivo i razorno. Možda ćete primijetiti kako se drugi ljudi ponašaju bestidnije nego inače Nesanica je naglašena nekoliko dana oko punog Mjeseca.

Mjesec dan provodi u Ovnu održavajući nas aktivnim, snažnim, avanturističinim i odvažnim. Obratite pažnju kako pristupate drugima, jer ovaj Mjesec može biti egocentričan. Kao što smo spomenuli bilo bi lako pod ovim Mjesecom spaliti mostove za kojima ćemo kasnije žaliti.

Večernji aspekt Sunca i Jupitera donijet će nam optimizam i radost i želju za druženjem s prijateljima.

Tijekom dana nemamo prazan od Mjeseca.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com