HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 14. LISTOPADA Korak po korak do cilja

U jutarnjim satima imao dva zanimljiva aspekta koji će obilježiti ovaj ponedjeljak.

Prvi aspekt imamo između Merkura i Saturna što će nam donijeti podršku. To će nam pomoći da zadržimo hladnu glavu i da ne reagiramo naglo. Dobar je dan za rad na ozbiljnim zadacima koji zahtijevaju potpunu koncentraciju i logično razmišljanje.  Ako trebate usmjeriti svoje misli, izjaviti svoje stajalište ili pisati sad je dobro razdoblje. Ovaj aspekt nam doprinosi mentalnoj koncentraciji, intelektualnim zadacima i proučavanju, ozbiljnom istraživanju, radu s dokumentima, pisanju članaka, izvještaja itd. Informacije mogu stići na vrijeme i uglavnom su točne.

Ovo je dobro vrijeme za papirologiju, za dobivanje raznih vrsta dozvola u službenim slučajevima, za poslovna putovanja, za važne pregovore. Ali bolje je sklapati i potpisivati ugovore nakon 14. listopada, zbog cjelodnevnog praznog hoda Mjeseca.

Sunce u napetom aspektu sa Plutonom imat će djelovanje naredna dva dana što nam može donijeti pritisak, pokušaj manipulacije, nepravdu, nezakonitu upotrebu sile i zlouporabu ovlasti. Ljudi se mogu ponašati izravno, vršeći pritisak ili pribjegavati manipulaciji. Općenito, raspoloženje će težiti sudjelovanju u borbi, sudjelovanju u “obračunu“. Pokušajte kontrolirati svoje reakcije i nemojte se miješati u sukob. Konstruktivna primjena ovih energija bit će uklanjanje starih obrasca ponašanja u odnosima i poslovanju, čija će se neučinkovitost pokazati trenutnim događajem. Može doći do ozljede na radu, pri radu s opremom kao posljedica nezgode, zato budete oprezni.

Prazan hod Mjeseca imamo do 18.23 nakon čega će Mjesec ući u znak Bika.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com