Eisenbergove mirisne kreacije: L’art du parfum José za žene i muškarce

Kad je u pitanju odabir parfema, ukusi su stvarno različiti. Miris koji biramo usklađujemo s trendovima, odjevnim kombinacijama, godišnjim dobom i različitim prilikama, a nerijetko ga povezujemo s karakterom i osobnošću osobe koja ga nosi. Strast za umjetnošću i ljubav prema parfemima izvor su inspiracije iz koje je nastala linija L’art du parfum laboratorija Eisenberg Paris.  Očaravajući spoj mirisa dostupan je za muškarce i za žene.

L’Art du Parfum Men J’OSE Eau de Parfum (30 ml / 415 kn; 50 ml / 645 kn; 100 ml / 975 kn)

Kultni parfem J’OSE je remek djelo samog Joséa Eisenberga. Jedinstven i elegantan trag koji ostavlja odraz je osobnosti njegova tvorca. Primamljiv, nezaboravan miris kreiran je na bazi toplih, ali snažnih nota jantara i kave koje se razvijaju u zavodljive i tajanstvene visoke note mente i pelina. J’OSE je logičan izbor svakog karakternog muškarca jer njegovu individualnost i samopouzdanje neupitno stavlja u prvi plan.

L’Art du Parfum J’OSE Eau de Parfum (30 ml / 415 kn; 50 ml / 645 kn; 100 ml / 975 kn)

J’OSE parfemska voda za žene odražava snažni karakter samouvjerene dame. Ovaj miris očarava, a žena koja ga nosi odiše samopouzdanjem i profinjenim stilom. Svježina limuna i mente prodire u osnovne note, a zatim u prvi plan dolaze aromatične esencije kave, karamele i čokolade. Cijeli dojam sjedinjen je u eleganciji jasmina i toplih nota jantara, što ovaj parfem čini savršenim odabirom za hrabre i odvažne žene koje vole biti primijećene.