HOROSKOP ZA UTORAK, 15. LISTOPADA Magična energija Neptuna

Ovaj tjedan astrološke aktivnosti možda nisu prikladne za odvažne i prekrasne romantične vijesti, ali su izvrsne za održavanje i pažljivu promišljenu primjenu.

Venera u Škorpionu može biti jako zabavna i njezini aspekti s drugim planetima donose nam senzibilitet i jačanje i učvršćivanje naših veza.

Večernji aspekt Merkura i Neptuna donosi nam priliku da ispravimo stvari.  Jučerašnji aspekt Merkura i Saturna nam je pomogao oblikovati konstruktivne misli i riječi uz praktičnu primjenu, a današnji aspekt Merkura i Neptuna dodaje dašak poezije pa čak i eterične ljepote u našim uobičajenim Merkurovim procesima. Dakle, ako se svađate s voljenom osobom ili prijateljem, donosit ćete odluke na temelju intuicije, suosjećanje ili mašte. Lako možemo osjetiti misli i osjećaje drugih, a naše riječi, razmišljanja i ideje mogu biti maštovite, suptilne, kreativne i šarene.

Ovo je aspekt intuitivnih uvida kad možete dobiti važne informacije. Sad možete lakše razumjeti motive djelovanja i prave interese drugih ljudi. Postoji manji rizik od prijevare, pa je potreban oprez.

Ovo je vrijeme inspiracije za pjesnike, pisce, glazbenike, za one koji rade riječima. Večer je stvorena za sanjarenje jer je naš um osjetljiv i otvoren protok energije.

Mjesec prolazi znakom Bika i potiče nas da se oslobodimo jučerašnjih teškoća, tražeći mir i stabilnost. Razvedrite se uz dobru hranu, dodatni san, masažu ili vođenje ljubavi.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com