HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 17. LISTOPADA Otvoreni um

Ranojutarnji ulazak Mjeseca u znak Blizanaca potaknut će našu znatiželju i želju za dijeljenjem i interakcijom. Možda ćete se ujutro probuditi s puno toga o čemu ćete razmišljati. Vaše misli se kreću brzo, a vaš posao će zahtijevati užurbano kretanje.

Imati li što reći, ideje koje trebate razviti, prijatelje s kojima se trebate sastati, pitanje koja trebate postaviti ili razgovore koje trebate imati, onda je ovo idealan dan za vas.  Um je trenutno otvoren a znatiželja velika.

Sjetite se da možete više naučiti kad slušate, nego kad govorite. Pokušajte govoriti dovoljno samo da potaknete druge na razgovor, a zatim sjednite i slušajte. Prije spavanja napravite popis onog što ste naučili slušajući druge.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com