”Zvijezde pod hipnozom” na Novoj TV: Poznate osobe u nevjerojatnim situacijama

Zabavni show ”Zvijezde pod hipnozom” ove subote stiže na Novu TV. Producenti najavljuju pregršt zabave jer ovaj jedinstveni show preuzima kontrolu nad poznatima i dovodi ih u nevjerojatne situacije i to sve pod – hipnozom!

Koncept emisije je takav da voditelji, Dušan Bućan i hipnotizer Timoteo Crnković, u studiju showa jednom tjedno ugoste zvijezde koje su pristale proći kroz proces hipnoze. Ova jedinstvena emisija povest će hipnotizirane poznate osobe kroz ludo putovanje prepuno zabave, kako za njih, tako i za sve gledatelje. Zvijezde će se naći na pola puta između sna i jave, na mjestu gdje neće znati što ih je snašlo, i to sve pred kamerama ovog zabavnog showa. U emisijama ćemo vidjeti prethodno snimljene skečeve koji se izmjenjuju s hipnozama uživo na samoj pozornici u studiju gdje će zvijezde, upravo tijekom emisije, imati priliku po prvi puta pogledati se u hipnotiziranom stanju.

Ono što će gledatelji vidjeti u showu je scenska hipnoza – scenski prikaz moći sugestije u kojem je bitno da se sama osoba osjeća dobro, a da je publika jednako zabavljena. Osobe koje su otvorene prema hipnozi zapravo su pozitivne, zabavne i kreativne, dok su osobe koje se teže prepuštaju hipnozi one koje više analiziraju i racionaliziraju – otkriva Timoteo Crnković.

Bitno je za naglasiti – ovaj show ni dokazuje, niti opovrgava moći hipnoze, ovaj će fenomen uvijek biti podvrgnut sudu cinika i nevjernika. No, upravo ćemo uz pomoć hipnotizera vidjeti niz poznatih osoba kakve nismo nikada do sada imali priliku vidjeti. Ovo je show koji donosi niz zabavnih, smiješnih, neobičnih i iznenađujućih situacija kroz koje će prolaziti sudionici ovog izazova, te će se zajedno s gledateljima zabaviti gledajući kako su ih savladali.

Hoće li svi uspjeti biti hipnotizirani, ili se među zvijezdama krije i netko tko je jednostavno nedovoljno otvoren da se nađe u stanju hipnoze, tek ćemo vidjeti, no jedno je sigurno – sedam zvijezda po emisiji bit će gosti showa ”Zvijezde pod hipnozom”.

Emisija će osim samih ”zvijezda pod hipnozom” iz tjedna u tjedan ugostiti i druge predstavnike društvenog života, glumci, sportaši, glazbenici i druge koji će iz prve ruke biti dati svoj osvrt na hipnozu. Hoće li se i oni podvrgnuti istoj ili će iz studija showa ipak izaći kao skeptici i nevjernici, tek ćemo vidjeti.

O hipnotizeru

Timoteo Crnković rođen je 1988. godine. Njegov životni poziv je zabavni svijet čarolije, kojom se kao profesionalni iluzionist, hipnotizer i majstor scenske hipnoze bavi više od deset godina te svakodnevnim trudom i radom nastoji svoje zabavne programe dovesti do savršenstva.

Timoteo je od djetinjstva fasciniran iluzijom kao umjetnošću, posvetio je puno vremena učenju i radu na različitim projektima, „razbijao led“ zabavljajući publiku različite dobi i na različitim lokacijama te kreirao pozitivnu i zabavnu atmosferu na raznim eventima; privatnim i poslovnim okupljanjima, u klubovima i restoranima; osiguravajući maksimalnu dozu interaktivne zabave, smijeha, iznenađenja i pozitivne energije. Dugo i konstantno usavršavanje intenzivno traje od 2000. godine, kada je o njemu, kao najmlađem mađioničaru tada, snimljen kratki biografski film ‘Abrakadabra‘.

U razdoblju, od 2010. do kraja 2015. godine, Timoteo, umjetničkog imena Mister Tim, broji preko 1200 velikih nastupa, kojima je zabavio i oduševio više od 150 000 gledatelja, diljem SAD-a (Aljaska, Hawaii, Las Vegas), Australije, Kariba, Mexica, obilazi brojna predivna mjesta i upoznaje mnoštvo zanimljivih ljudi te stječe vrijedne reference (Merkur Gaming, Carnival Co., Pepsi, Mustang, itd.). Timoteo je kao hipnotizer i hipnoterapeut član dva američka saveza za hipnozu.