Kendall Jenner u novoj kampanji Reserveda

Kendall Jenner novo je slavno lice koje je inspiriralo jesensku kampanju brenda Reserved. Popularna kraljica društvenih medija pojavila se u ulozi modela u dosad najvećoj kampanji poljskog high street brenda i u tome se snašla odlično, utjelovljujući različite glamurozne likove iz talijanskih filmova. Kostimografija je, naravno, Reservedova kolekcija za jesen i zimu koja se savršeno uklopila u stil ikone suvremene pop kulture.

Video kampanje „Ciao Kendall“ smješten je u nadrealnu atmosferu talijanske barokne vile, gdje se izmjenjuju kadrovi nalik na filmske klasike prošlog stoljeća. Autor videa, Gordon Von Steiner, redatelj je, scenarist te koreograf i prijašnjih Reservedovih videa #ILoveYouCindy i #IcanBoogie.

Nakon kampanja s Kate Moss, Cindy Crawford, Adwoa Aboah i Irinom Shayk, Reserved je ponovno posegnuo za suradnjom sa svjetskim top modelom, oko kojeg se diže oblak zvjezdane prašine na sam spomen njezinog imena. Sa 116 milijuna pratitelja na Instagramu te poziciji najplaćenijeg modela na Forbesovoj listi, Kendall Jenner je nedvojbeno jedna od najznačajnijih osoba u svijetu mode danas.

Stilist Jacob K odgovoran je za izgled Kendall u novoj kampanji i složit ćemo se da je odradio poprilično dobar posao. Kako je prethodno surađivao s Kendall na njezinoj talijanskoj naslovnici magazina „Vogue“, bilo je za očekivati da će i ovaj put odabrati pravi omjer stila i osobnosti.

...