Otvoren najveći europski Dankuchen megastore u Zagrebu

U Zagrebu je otvoren najveći europski Dankuchen megastore  – oaza kuhinjskih trendova budućnosti u kojem će biti moguće dobiti besplatno projektiranje i savjetovanje, a iskusni projektanti za svakog kupca izrađuju besplatan projekt nove kuhinje, razrađen do najsitnijeg detalja, a nakon odabira kuhinje ona se besplatno dostavlja i montira.

“Inovacije, dizajn i najbolja kvaliteta ono su što Dankuchen čini vrhunskim kuhinjama. Od osnivanja poduzeća 1963. godine, obiteljsko poduzeće Dankuchen postalo je jedno od najpopularnijih proizvođača kuhinja. Drugim riječima, više od milijun zadovoljnih korisnika živi i kuha s DAN kuhinjama. Vjerujemo da će uskoro i brojni Zagrepčani uživati u njima. Naše su kuhinje stvorene za obiteljska uživanja i druženja, stoga ih pozivamo da nas posjete i pronađu svoju” poručio je direktor Domagoj Štefan.

DAN kuhinje beskompromisnom predanošću austrijskoj vrhunskoj kvaliteti već desetljećima uživaju najvišu razinu povjerenja kao stabilan i siguran brand, čemu svjedoči više od milijun zadovoljnih kupaca. Proizvodnja kuhinja se odvija isključivo u Gornjoj Austriji u kojoj je zaposleno oko 450 jednako kvalificiranih i angažiranih radnika.

Neprestano se ulaže u najmoderniju tehnologiju uz pomoć vlastitog kompetencijskog centra za planiranje i razvoj, naglašava Domagoj Štefan dodajući: “Ove kuhinje mijenjaju kuhinjske trendove budućnosti u današnje kuhinje iz snova. Kao središnji životni prostor te prostor komunikacije i druženja cijele obitelji, naše kuhinje predstavljaju individualan kuhinjski koncept dizajna i ergonomije.”

...