HOROSKOP ZA PETAK, 18. LISTOPADA Mjesec u Blizancima

Lijepo je kad se dogodi da imamo Mjesec u Blizancu na kraju radnog tjedna jer nam donosi više zabave na poslu. Teško se možemo koncentrirati na rad i ono o čemu najviše razmišljamo je kako ćemo provesti vikend. Obratite pažnju na svoje suradnike i primijetit ćete da su oni više zaigrani i opušteniji. Budući da položaj Mjeseca govori o atmosferi tijekom dana, očekujte puno više razgovora, dijeljenja ideja i znatiželju.

Blizanci su zračni znak kojima je pažnja fokusirana na intelekt. Također je promjenjiv znak pa se lako može prilagoditi situaciji. On će u nama potaknuti našu pažnju na naše neposredno okruženje, kontakte, studije i osobne interese. Danas ćemo biti dosta zauzeti.

U kasnim večernjim satima Mjesec će se uskladiti sa Suncem u Vagi promovirajući suradnju i pomirenje. Iskoristite ovaj aspekt za rješavanje napetih situacija koje smo imali zadnjih tjedan dana.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com