HOROSKOP ZA SUBOTU, 19. LISTOPADA Merkur i Pluton otkrivaju tajne

Večerašnji aspekt Merkura i Plutona pomoći će nam kod rješavanja važnih pitanja koji zahtijevaju koncentraciju, logiku i mentalnu disciplinu. Povećana nam je sposobnost da se usredotočimo na ono što je bitno. Ovo je vrlo produktivno vrijeme za rješavanje teških problema i starih problema. Obje planete potiču dublje razumijevanje, sposobnost da se dođe do dna suštine. Dobar je trenutak za pisanje kritičkih članaka, recenzija, analitičkih radova, stručne procjene i pisanje stručnih mišljenja.

Ovo je vrijeme dubokih istraga, tajnih istraživanja, otkrivanja tajni. Imat ćemo pomoć u vraćanju izgubljenih pozicija. Dobro vrijeme za ozbiljne pregovore, pojašnjenja uvjeta ugovora a uvjerljivi argumenti omogućit će postizanje zajedničkih dogovora.

Ovo je vrijeme kad možete otkriti tajne ili razumjeti duboke razine učenja. Držite oči otvorene za nove načine pregledavanja starih zaglavljenih problema. Razgovori će biti smisleni i možemo doći do poboljšanja psihološkog razumijevanja naših života.

Ovaj aspekt Merkura i Plutona će se ponoviti još dva puta i to početkom studenog i početkom prosinca zbog retrogradnog Merkura koji kreće 31. listopada. To bi značilo da se ono što se bude danas događalo može ponoviti ili završiti tek u prosincu.

Iskoristite ovaj tranzit za otvorene razgovore koji pokreću duh i tijelo kao i veze koje zahtijevaju malo više vremena, truda i energije.

Prazan hod Mjeseca imamo od 4.13 do 12.42 nakon čega će Mjesec ući u znak Raka. Poslijepodne je najbolje provesti u dobroj hrani i udobnosti s ljudima s kojima se osjećate zaštićeno. Mjesec u Raku potiče nas da se osjećamo ugodno i tražimo više poznanstva.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com