HOROSKOP ZA NEDJELJU, 20. LISTOPADA Povoljno vrijeme za suradnju i partnerstvo

Lijepi aspekt Venere i Saturna u popodnevnim satima pomoći će nam da vidimo što nam je najvažnije. Naši odnosi su pod ovim aspektom realni. Sad možemo razviti duboku ljubav i brigu prema ljudima u svom okruženju. Željet ćemo ozbiljne dugoročne predane veze koje su obostrane i trajne. Više ćemo biti praktični i naglašen nam je zdrav razum. Odgovorniji smo prema drugima i prema vlastitim osjećajima i naklonostima.

Aspekt prilike između Venere i Saturna pružit će nam čvrste temelje u našim odnosima. Imat ćemo priliku da svoje slatke misli i geste učinimo nečim većim i stabilnijim.

Ovo vrijeme pogoduje poslovnim i romantičnim sastancima. Mogu se uspostaviti važni odnosi a sve do 23. listopada povoljna je nova suradnja i partnerstvo. Ljudi u ovom trenutku imaju tendenciju da su realni u svojim odnosima i očekivanjima.

U postojećim vezama možemo razgovarati o braku ili zajedničkom životu. Upoznavanje i romantika, započeti u ovom razdoblju, mogu biti ozbiljni. Romantična veza može započeti značajnom razlikom u godinama.

Dan je također sjajan za ozbiljne kreativne projekte i razvoj financijskih planova koji će podržati našu budućnost. Uživajte u pravljenju planova i propisa. Svi kreativni projekti vezani uz likovnu umjetnost, glazbu, skulpture, keramike i dizajna sad mogu postići uspjeh.

Dobar je period za rješavanje financijskih problema, za pregovaranje o financijskim stvarima. U poslu i financijama potreban je konzervativan i discipliniran pristup, koji će nam omogućiti da budemo u tijeku s okolnostima, da spriječimo pogreške i postignemo potrebne sporazume s drugima.

Mjesec će cijeli dan biti u znaku Raka, što nam pojačava želju da igramo na sigurno.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com