HOROSKOP ZA UTORAK, 22. LISTOPADA Mjesec u Lavu

U godini dana Sunce prolazi kroz svih dvanaest znakova. Ovaj tjedan Sunce prelazi u znak Škorpiona, koji je najstrastveniji i najintenzivniji znak zodijaka. To nas dovodi do najmračnije faze u godini. Iskoristite današnji dan Sunca u Vagi razmišljajući tko će biti uz vas kad uđemo u Škorpiona, vrijeme osamljenosti.

Mjesec provodi dan u Lavu što nas potiče da potražimo inspiraciju koja će nas potaknuti na velikodušnost i samoizražavanje. Budite velikodušni u svojim poduhvatima, igrajte se s djecom i budete kreativni. Sad nije vrijeme za povlačenje u osamu.

Lav je vrlo osobni znak, a kad je Mjesec u Lavu, očekujte da će ljudi stvari shvatiti vrlo ozbiljno. Lako je uvrijediti i biti uvrijeđen, zato drugima dajte kompliment umjesto kritike.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com