HOROSKOP ZA SRIJEDU, 23. LISTOPADA Počinje sezona Škorpiona

Danas smo došli do snažne sezonske promjene kad Sunce ulazi u Škorpiona, dovodeći nas u potpunost u jesen. Merkur i Venera koji se već nalaze u Škorpionu utrli su put, a Merkur će svoju čitavu retrogradnost (od 31. listopada do 20. studenog) provesti u Škorpionu. Ovaj tranzit sugerira dublji intenzitet nego inače u ovoj sezoni Škorpiona.

Kraj Merkura, Venere i Sunca koji se nalaze u Škorpionu imat ćemo i značajni mlad Mjesec (28. listopada) u Škorpionu koji će biti u suprotnosti sa Uranom pa možemo biti sigurni da će ova sezona Škorpiona donijeti puno promjena.

Škorpion je znak krajnosti, snaga koja kopa duboko da bi pronašla ono što je skriveno ispod. Za to vrijeme nas ne zanima kako stvari izgledaju dobro i nemamo strpljenja prema onome što je površno. Želimo moć i intenzitet.

Sve do 22. studenog će Sunce biti u Škorpionu i sva pitanja financijskih odnosa, dugovanja ili plaćanja, teme sigurnosti sredstava i materijalnih vrijednosti postat će relevantna. Fokus može biti na tajnama i promjenama financija. Situacije mogu zahtijevati nove korake u upravljanju zajedničke imovine ili financijama, a u pogledu sigurnosti ili ulaganja, treba biti oprezan. Razdoblje od 26. listopada nije prikladno za nove početke jer Merkur usporava prije svog retrogradnog kretanja 31. listopada.

Prazan hod Mjeseca imamo od 11.14 do 21.29 nakon čega će Mjesec ući u Djevicu.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.