HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 25. LISTOPADA Mjesec u Djevici

Obično nam treba nekoliko dana da se prilagodimo kada Sunce promijeni znak. Nije uvijek lako dok pratimo Sunce u tami Škorpiona.

Danas imamo Mjesec u Djevici  i zbog toga ćemo više obraćati pažnju na detalje. Vrijeme je povoljno da se fokusiramo na organizaciju i pronalaženje načina kako biti od koristi drugima. Obratite pažnju na svoje navike i pripremite svoj organizam za hladne dane koji nam uskoro stižu.

Ponudite ruku pomoći drugima bez namjere da budete u središtu pozornosti. Emotivno zadovoljstvo dolazi od pomaganja drugima. Tijekom Mjeseca u Djevici možemo biti previše kritični prema sebi i drugima, pa budimo više ljubazni.

Kasno navečer i sutra ujutro biti ćemo pod utjecajem Venere i Plutona i naši osjećaji će biti dublji i snažniji. Ovo je dobro vrijeme da se bavimo onim što volimo, slijedeći svoju strast ili užitak.  Ako iskoristimo prilike koje će nam se pružiti, možemo poboljšati svoje interese u financijama i odnosima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com