HOROSKOP ZA PETAK, 25. LISTOPADA Spoj Venere i Plutona

Lijepi seksualni aspekt Venere, planete ljubavi i ljepote, i Plutona duboko će utjecati na nas. Ovaj tranzit sugerira da nam se može pružiti prilika za moćnu i snažnu ljubav, novu ljubav ili priliku da produljimo postojeću ljubav.

Alternativno, ovaj tranzit može se odnositi na našu kreativnost ili na naše financije.  Otvorite oči za novi ljubavni interes, za prijateljstvo, kreativne ideje ili financijske mogućnosti.  Ključ je u uočavanju kad dođe prilika. Obratite pažnju na ljude ili okolnosti koji izazivaju vašu znatiželju.

Kad se Venera nađe u kontaktu sa Plutonom onda ove dvije planete potaknuti strast, želju i seksualnu potrebu. Utjecaj ćemo osjetiti par dana i ovo može biti vrijeme tijekom kojeg možete upoznati nekog tko će promijeniti vaš pogled na život.  Poslovni i osobni odnosi mogu biti aktivniji. Platonske odnosi mogu preći u fazu intimnosti. Ovo je vrijeme kad nas površni odnosi nisu privlačni, ali postoji potreba za stvarnim osjećajem ili stvarnom strašću.

U svakom slučaju, novi se odnosi u ovom trenutku mogu shvatiti kao važni i čak kobni, kada privlačnost druge osobe ima dodir nečeg čarobnog.

Prazan hod Mjeseca imamo od 14.59 do 22.19. nakon čega će Mjesec ući u Vagu. Kasna večer sa Mjesecom u Vagi i Suncem u Škorpionu, te Venerom i Plutonom večeras možemo mati vrlo uspješni romantični susret.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com