HOROSKOP ZA SUBOTU, 26. LISTOPADA Mjesec u Vagi

Sa Mjesecom u Vagi dan započinje vjerujući da možemo upravljati bilo kojim pitanjem koja nastaju diplomacijom i taktom. Ovaj položaj Mjeseca kod nas će potaknuti želju za ravnotežom, skladom i ugodnosti u našim životima. Trudit ćemo se da stvari budu pravedne i po potrebi ćemo napraviti kompromis.

Do navečer, kad se Mjesec spaja sa Marsom i radi napeti aspekt sa Saturnom, nismo sigurni koliko će nam ta diplomacija pomoći. Možda ćemo se osjećati frustriranim ili ljuto, i nećemo znati kako da se nosimo s tim osjećajima. Rješenje nije u pasivno agresivnom ponašanju. Potrudimo se da razgovori budu jasni i suočimo se sa okolnostima koje su nam pri ruci. Vrijeme je za prepoznavanje nekih naših ograničenja i prilagođavanje brzine u njihovom rješavanju. Isto tako bilo kakve forsiranje donijet će nam trenje i otpor.

Nitko nije savršen, svi radimo greške, pa prihvatite druge onakvima kakvi jesu.

Pošto se nalazimo u zadnjoj četvrti Mjeseca ( mlad Mjesec imamo 28. listopada) ovo je vrijeme završetka, kad možemo prekinuti djela ili odnose i okrenuti novu stranicu.  Prije nego što to učinimo, vrijedno je napraviti pauzu i odmjeriti odluke, jer nakon ovog raskida odnos se teško može vratiti.  Ne treba žurno donositi važne odluke.  Pokušajte uzeti u obzir položaj partnera kako ne bi doveli nesuglasice do ozbiljnih problema.  Ovih dana posvetite se rješavanju starih problema i onog što je ostalo nedovršeno.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.