HOROSKOP ZA SUBOTU, 26. LISTOPADA Mjesec u Vagi

Sa Mjesecom u Vagi dan započinje vjerujući da možemo upravljati bilo kojim pitanjem koja nastaju diplomacijom i taktom. Ovaj položaj Mjeseca kod nas će potaknuti želju za ravnotežom, skladom i ugodnosti u našim životima. Trudit ćemo se da stvari budu pravedne i po potrebi ćemo napraviti kompromis.

Do navečer, kad se Mjesec spaja sa Marsom i radi napeti aspekt sa Saturnom, nismo sigurni koliko će nam ta diplomacija pomoći. Možda ćemo se osjećati frustriranim ili ljuto, i nećemo znati kako da se nosimo s tim osjećajima. Rješenje nije u pasivno agresivnom ponašanju. Potrudimo se da razgovori budu jasni i suočimo se sa okolnostima koje su nam pri ruci. Vrijeme je za prepoznavanje nekih naših ograničenja i prilagođavanje brzine u njihovom rješavanju. Isto tako bilo kakve forsiranje donijet će nam trenje i otpor.

Nitko nije savršen, svi radimo greške, pa prihvatite druge onakvima kakvi jesu.

Pošto se nalazimo u zadnjoj četvrti Mjeseca ( mlad Mjesec imamo 28. listopada) ovo je vrijeme završetka, kad možemo prekinuti djela ili odnose i okrenuti novu stranicu.  Prije nego što to učinimo, vrijedno je napraviti pauzu i odmjeriti odluke, jer nakon ovog raskida odnos se teško može vratiti.  Ne treba žurno donositi važne odluke.  Pokušajte uzeti u obzir položaj partnera kako ne bi doveli nesuglasice do ozbiljnih problema.  Ovih dana posvetite se rješavanju starih problema i onog što je ostalo nedovršeno.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com