HOROSKOP ZA NEDJELJU, 27. LISTOPADA Priprema za mlad Mjesec

Mjesec u Vagi bi volio usrećiti sve, ali danas postoje komplikacije zbog kojih će to biti naporan poduhvat.

U popodnevnim satima Mars u Vagi, kojem je već neugodno što je u Vagi, napravit će sa Saturnom u Jarcu napeti i neugodni aspekt. Ovaj tranzit može donijeti frustracije, pogoršanja, ograničenja i bijes. Jedan od problema će biti što nećemo znati kako se osloboditi tog bijesa, jer Mars u Vagi ne može reagirati izravno kao što je uobičajeno. Osjećat ćemo se blokirani u izvršavanju svojih ideja. Vrijeme je da se povučemo i radimo na našoj izdržljivosti i održavanju.

Posao i fizičke aktivnosti se mogu povećati, okolnosti mogu zahtijevati odgovornost za donesene odluke. Ovih dana trebalo bi i ograničiti poslovne kontakte, odgoditi posjete službenim tijelima, žalbe na njih možda neće uspjeti ili će odluke biti odgođene zbog birokracije i nepotrebnih formalnosti.

Najbolji način je da ostanete stabilni i ne pokušavati na silu raditi stvari. Pronađite projekt koji će zahtijevati fizički napor ali sporo i ustrajno da dođete do cilja. Bolje je da se penjete polako i uporno nego da trčite.

Prazan hod Mjeseca imamo od 9.21 do 21.29 nakon čega će Mjesec ući u Škorpiona. Ovaj položaj Mjeseca potaknut će u nama strast i duboke emocije. Mlad Mjesec imamo u ranim jutarnjim satima, 28. listopada u 4.38 pa je dobro da pričekamo sa novim projektima sutrašnji dan.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.