HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 28. LISTOPADA Mladi Mjesec u Škorpionu

Mladi Mjesec na 4. stupnju Škorpiona će biti u 4. 38 ujutro. On će biti u potpunoj suprotnosti s Uranom u Biku, također u pozadini će još uvijek imati utjecaj Mars u napetom aspektu sa Saturnom i zbog takve konfiguracije možemo reći da je ovo teži mlad Mjesec. On će nam omogućiti da očistimo psihološke blokade koje nas sprječavaju da na izazove u životu odgovorimo adekvatno i učinkovito. Ali događaji koji će potaknuti taj proces mogu biti bolni i povezani sa stresom. Ova opozicija sa Uranom nosi potencijal oslobođenja ili gubitka. Ovo je vrijeme izbavljenja od onog što je prestalo odgovarati našim vrijednostima i duhovnim potrebama. Važno je zapamtiti da je sada nerazumno provocirati svađu ili odgovarati na provokacije jer sve to dovodi do komplikacija.

U ovom trenutku, važni odnosi mogu se očekivati iz neočekivanog kuta, nepredviđene situacije mogu donijeti komplikacije u osobnim ili poslovnim odnosima.  Fokus može biti na temama dužnosti i odgovornosti i ispravljanju naših osnovnih stavova.

Tema zarade, upravljanje proračunom, pitanje zajedničkih financija, sporovi oko imovine, problemi sa upravljanjem zajedničkih imovina, kao i teme depozita, ulaganja, dugovanja, izvršavanja i neizvršavanja financijskih obaveza, otvaranje i zatvaranje računa sve će to biti aktualno u prvoj polovici studenog.

Škorpion je znak koji simbolizira proučavanje skrivenih okolnosti, najmračnijih strana života, njegove pogrešne strane, ekstremnih situacija i ključnih problema.

U ovom trenutku, prihodi, troškovi, financijski odnosi mogu postati tema razgovora, sukoba ili novih planova. To se najviše odnosi na one koji imaju Asc (podznak) u Vagi i Ovnu. Ali, neće svi napori biti uspješni. Za nove početke, za budućnost, ovo je nepovoljno razdoblje. Bolje je ne pokrenuti ambiciozne projekte i ne obavljati velike kupovine. Ne zaboravite da Merkur usporava, prije nego što krene retrogradno (31. listopada) tako da on već ima utjecaja.

Osobe koje imaju planete ili kuteve od 0. do 8. stupnja fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak) najviše će osjetiti utjecaj ovog dana.

Drugi značajni aspekt danas je Sunce koje se također protivi Uranu i imat će utjecaja narednih par dana. Ovo će biti vrijeme buntovnih osjećaja i može izazvati val protesta postojećim uvjetima ili djelovanjima vlasti. Vjerojatnost nekih većih događaja na svjetskoj razini je moguća. Emocionalna pozadina može biti napuhana, a radikalizam izvan mjerila.

Promjena može doći izvana, kroz vanjski događaj koji niste planirali. I ovdje će biti potrebna fleksibilnost da bi ste adekvatno odgovorili na izazove. To je ujedno aspekt samovolje, pobune protiv vlasti. Može ojačati želju za slobodom, pod svaku cijenu, bez razmišljanja o posljedicama. Ali bolje je ne prepustiti se takvom raspoloženju da ne uništite ono što treba promijeniti ili preobraziti. Pokušajte se ne svađati s voljenim osobama, prijateljima, partnerima ili nadređenima. To može dovesti do sukoba, jer ti događaji neće proći bez posljedica. U danima oko ovog aspekta treba biti oprezan tijekom voženje, dok putujete, a općenito je bolje izbjegavati rizik i ekstreme.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com