HOROSKOP ZA UTORAK, 29. LISTOPADA Škorpionova posesivnost

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz Škorpiona što nam donosi još jedan intenzivan i emocionalni dan.

Muškarac sa natalnim Mjesecom u Škorpionu je jako samopouzdana osoba. Barem tako pristupa ljudima i izazovima. Emocije skriva jer ne želi da drugi manipuliraju  njegovim osjećajima. Kako je Škorpion fiksni znak njegova emocionalna ljubav je stabilna i vjerna. Ali ima i jednu osobinu a to je često provjeravanje partnera (preko Google ili Facebooka). Napokon, ovo je doba interneta. Bilo bi glupo ne misliti da špijun poput Mjeseca u Škorpionu to neće iskoristiti, a sve zbog povjerenja koje mu je jako bitno u odnosu. Isto tako, često će do detalja analizirati svaku izgovorenu riječ. Ako dođe do zaključka da je pogriješio u vezi, neće puno čekati da se osveti partneru.

U ženskom horoskopu, ako joj se netko sviđa, ona će njemu postavljati testove kako bi otkrila je li njegova namjera prema njoj stvarna i iskrena. Kad je u vezi ona može natjerati partnera da se osjeća dobro, jer je intenzivno brižna. Ipak, postoji određeni problem zbog njezine potrebe da kontrolira svog partnera.

Prazan hod Mjeseca imamo od 18.34 do 22.58 nakon čega će Mjesec ući u znak Strijelca. Ovaj položaj Mjeseca donijet će nam više ležernosti u kasnim večernjim satima i samim time ćemo večeras bolje spavati. U naredna dva dana fokus nam se okreće  prema van, a optimizam je jedna od pozitivnih osobina ove pozicije Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com