HOROSKOP ZA SRIJEDU, 30. LISTOPADA Skladna komunikacija

Mjesec koji prolazi Strijelcem sugerira današnje uživanje u laganim užicima. Obratite pažnju na putovanja i razmatranje različitih stavova vjerovanja. Potražite mogućnosti, inspiraciju i nove ideje. Idite izvan zone svog komfora.

U kasnim popodnevnim satima lijepi aspekt Merkura i Venere  potaknut će nas da pričamo o ljubavi. Kroz komunikaciju iskažite ljubav na način koji ne ostavlja nikakve sumnje. Napišite pismo, poruku koja izražava ljubav iz dubine. S Merkurom i Venerom u Škorpionu ljubav se ne odnosi na ono što je na površini. Spremni smo analizirati  svoje osjećaje i postavljati i odgovarati na pitanja.

Ako imate teškoće u vezi, one se mogu riješiti i ukloniti večeras sve dok budete potpuno otvoreni i iskreni. Iskoristite ovu priliku. Ovaj tranzit ukazuje  na lagane razgovore, društvenost, humor i suradnju.

Pošto će se Merkur uskoro zaustaviti i krenuti retrogradno, neki od planova i odluka koje donesemo sada mogu se kasnije promijeniti.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com