CRIKVENICA 4 PETS Od povorke maškaranih ljubimaca do utrke pasa i vlasnika na biciklima

Vikend koji je pred nama rezerviran je za kućne ljubimce, koji će sa svojim najboljim prijateljima uživati i ludo se zabaviti, a gdje drugdje nego u Crikvenici, jednoj od najomiljenijih pet friendly destinacija u Hrvatskoj.

Naime, 30. rujna i 1 listopada u Crikvenici će se održavati nova manifestacija, čije je ime “Crikvenica 4 Pets”, a posvećena je, naravno, kućnim ljubimcima.

Posjetitelje očekuju raznovrsne zabavne aktivnosti, i to čak na dvjema lokacijama: u centru Crikvenice i na Plaži za pse “Podvorska” u Crikvenici, na kojoj su se i ovoga ljeta opuštali i odmarali vlasnici i njihovi psi iz brojnih zemalja.

U subotu i nedjelju, 30. rujna i 1. listopada 2017., u Crikvenici će se održavati premijerno izdanje manifestacije “Crikvenica 4 Pets”, čiji su glavni protagonisti kućni ljubimci, no jednako će uživati i njihovi vlasnici. Veselo će biti na dvjema lokacijama održavanja – u centru Crikvenice i na Plaži za pse “Podvorska”.

Sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce, karneval kućnih ljubimaca, cooking show tijekom kojega će se pripremati slastice za najdraže čupavce, tetovaže za kućne ljubimce i facepainting za djecu te raznovrstan glazbeni program samo su neke od uzbudljivih aktivnosti.

Očekuje se i nesvakidašnja utrka u kojoj će se ujediniti vlasnici i kućni ljubimci, točnije brze šapice i kotači – Bike & Vau maraton.

Uzbudljivo će biti i na izložbi kućnih ljubimaca bez rodovnice, u sklopu čega će se prezentirati i razne vještine i biti dodijeljene nagrade po kategorijama, i to za najbolju frizuru, najnestašnijeg, najumiljatijeg i najvještijeg ljubimca.

Naravno, nije sve u ljepoti i zabavi – cilj je ove manifestacije, među ostalim, ojačati svijest o važnosti uloge kućnih ljubimaca, ravnopravnih članova mnogih obitelji te podsjetiti na odgovornost vlasnika, koja se uči od malih nogu. Upravo će se zato održati i edukativna dječja predstava o kućnim ljubimcima “Pazi, mazi, voli”, a najmlađi će posjetitelji tijekom dva dana imati i brojne druge prilike spoznati bogatstvo koje pruža druženje s kućnim ljubimcima i naučiti kako biti još pažljiviji prema njima.

Kako postati dio premijernoga “Crikvenica 4 Pets”? Zainteresirani za sudjelovanje u sadržajima ove manifestacije (karneval ljubimaca i vlasnika, izložba ljubimaca i Bike & Vau maraton) mogu se prijaviti online, i to na sljedećem linku ili u Info centrima TZG Crikvenice, i to najkasnije jedan sat prije događanja.

Znak raspoznavanja će biti duuuugo mahanje repom, a lokaciju ćete “skužiti” i po velikom broju veselih njuški!

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice, suradnici Udruga “Sretna šapa”, Monty’s Dog Beach and Bar Crikvenica, Društvo “Naša djeca” Grada Crikvenice.

Glavni sponzor:  HOP d.o.o.

Pokrovitelji: Grad Crikvenica, Županijska lučka uprava Crikvenica.

...