HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 31. LISTOPADA Retrogradni Merkur u Škorpionu

Mjesec nastavlja svoj prolaz kroz Strijelca potičući nas na društvenost, putovanja i nova učenja. Proširite svoju perspektivu na velika pitanja života i kulture bez gubitka smisla za humor. Ne uzimajte danas stvari previše ozbiljno.

Danas će se Merkur zaustaviti (iz naše perspektive) i započeti retrogradno kretanje od tri tjedna. Ovo je dobro vrijeme za završavanje svih projekata i planova koje do sada nismo uspjeli završiti.

Ovo je vrijeme kada trebate napraviti plan za raščišćavanje prošlosti i pripremiti se za početak nečeg novog. Merkur i Venera su trenutno zajedno u Škorpionu pa to upućuje na neko promišljanje ili preokret u vezi ljubavi i novca.

Posebno morate pripaziti na postupanje s informacijama, jer ono što je namjeravalo biti skriveno postaje javno u najmanje očekivanom trenutku.

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 31. listopada u 15.29 do petka, 1. studenog u 3.38.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

...

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com