HOROSKOP ZA PETAK, 1. STUDENOGA Venera u Strijelcu

Mjesec provodi dan u ozbiljnom i realnom Jarcu. Manje će nas zanimati zabava ovaj vikend. Kad je Mjesec u Jarcu mi smo više praktični i oprezni prema drugima.  Potreba da provedemo vrijeme sami i usredotočeni na svoje osobne dugoročne ciljeve sad je naglašena. Također smo spremni uložiti trud i dodatni rad u ostvarenju naših želja.

Ulazak Venere u Strijelca će nam olakšati stvar i omogućiti druženje u naredna tri tjedna. Sve do 25. studenoga Venera će tražiti romantiku kroz putovanja i bit će spremna na avanture. Uživat ćemo u traženju istine i višeg smisla, te ćemo biti  otvoreniji, iskreniji i optimističniji prema drugima. Najjače ćemo osjetiti ovu Veneru u Strijelcu 24. studenog kad će se spojiti sa Jupiterom. Ovo je vrlo sretan spoj ovih dviju planeta koja naglašava ljubav, zaljubljenost i sretne okolnosti.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com