Adidas i sport su vaša furka? Zabavite se i trenirajte u ekskluzivnom Sports Studiju

Sport povezuje ljude. Nevezano o kojoj sportskoj aktivnosti se radi, sportaši s različitim životnim pričama okupljaju se u zajednice u kojima imaju za cilj poboljšati tjelesnu formu, ali i upoznati druge koji žele isto.

Da bavljenje sportom donosi brojne dobrobiti zna i adidas koji je početkom godine, pod vodstvom trenerica Marije Andrijašević i Andreje Solomun, pokrenuo adidas Women besplatnu trening platformu kako bi ujedinio žene koje žele trenirati, učiti i upoznati istomišljenice.

Treninzi se održavaju u ekskluzivnom adidas Sports Studiju u Ilici 21, na trećem katu najveće adidas trgovine u Hrvatskoj.

U ovom multifunkcionalnom prostoru, članice adidas Women zajednice nakon odrađenog treninga mogu odmoriti u coworking prostoru, provjeriti mailove, popiti zdravi napitak, opustiti se, ali i pregledati najnoviju adidas kolekciju u showroomu.

Osim treninga, sve članice adidas Women programa mogu sudjelovati i na radionicama koje za njih pripremaju adidas trenerice i Sports Studio ambasadorice Korana Gvozdić i Maja Brekalo.

Na jednoj od održanih radionica kao gošća im se pridružila i poslovna savjetnica Iva Bele, autorica knjige Vibracija uspjeha te začetnica koncepta Iva Bele Success Concept.

Do sad je održano šest radionica, na kojima se moglo naučiti kako ojačati imunološki sustav, naučiti osnove baleta ili odraditi trening s mini gumama.

Nove članice se mogu prijaviti u dva koraka: postati članice FB
grupe adidas Women Training Facebook te se prijaviti na web stranici za termin, a uz članstvo dobivaju i prigodan poklon paket koji će im dobro doći za treninge.