Crk’o mobitel… Možete li bez njega 60 minuta?

Vaš mobilni telefon je odbio poslušnost. Gasi se sam od sebe, ne čujete sugovornika, ne reagira na dodir… Nošenje mobitela na servis uvijek je predstavljalo određeni problem, a to je biti bez uređaja na par dana.

U Samsungu su još jednom pokazali da znaju osluškivati potrebe korisnika te su ponudili još jednu kvalitetnu i efikasnu uslugu. Ako imate problem sa svojim mobilnim uređajem, više ne morate danima čekati na rezultat dijagnostike i popravak jer je za rješenje kvarova sada dovoljno svega 60 minuta. U slučaju da se radi o složenijem kvaru i da je za popravak ipak potrebno više od sat vremena, Samsung će riješiti problem u što kraćem roku te vam ponuditi dostavu popravljenog uređaja ravno na kućnu adresu.

Ukoliko niste u mogućnosti dostaviti uređaj osobno u servis, ne brinite. Tu je Samsung pogodnost Servisa od vrata do vrata. Na vama je samo da nazovete Samsung pozivni centar i zatražite pogodnost, a Samsung će organizirati preuzimanje uređaja na vašoj adresi, servis te povratak istog na željenu adresu. I to potpuno besplatno.

Kao lider i jedan od najvećih inovatora tehnologije u svijetu, Samsung Electronics već pola stoljeća stvara budućnost i mijenja živote svojih korisnika, pružajući im inovativne proizvode i vrhunske usluge, kao i besprijekorno iskustvo.