Hrvatska tvrtka u Las Vegasu radi najveći party elektronske glazbe na svijetu

Mala firma iz Hrvatske može se pohvaliti velikim uspjehom. Playbox, agencija za produkciju i organizaciju evenata i Gabrijel Krstanović, osnivač Vegas Music Foundationa, osmislili su festival svjetskih razmjera naziva Vegas Electric Parade. Prvi party održan je 28. rujna kao svojevrsno predstavljanje koncepta Vegas Electric Paradea i  uvertira u ono što će se održati u rujnu 2020. godine.

Na predstavljanju se pojavilo 10 000 ljudi i svi su bili oduševljeni, prisjeća se Marijan Gagulić, vlasnik i direktor agencije Playbox.

Vegas Electric Parade koncipiran je kao putujuća party parada kamiona, koji postaju do sada nezapamćena pozornica za nastupe DJ-a. Na ovogodišnjoj party povorci sudjelovalo je 5 kamiona na kojima je sviralo ukupno 30 DJ-a iz svih dijelova svijeta.

Dobar party daleko se čuje, pa je tako i grad Las Vegas prepoznao jedinstvenost ovog projekta i ponudio svu logističku i financijsku potporu kako bi se party povorka nastavila i sljedećih godina. Također, čelnici Las Vegasa izrazili su želju da Vegas Electric Parade postane najveća parada elektronske glazbe u svijetu te pred ekipu iz Hrvatske postavila cilj i izazov kojeg su objeručke prihvatili.

“Najljepše je kad voliš ono što radiš tako da mi to ne gledamo kao posao ili obavezu, već kao užitak i novi elan za daljnji napredak i buduće Vegas Electric parade. Trenutno smo u pregovorima s velikim svjetskim imenima elektronske scene i globalnim kompanijama, tako da vam ne mogu ništa konkretno reći osim – jedva čekamo!” – izjavili su iz agencije.