HOROSKOP ZA SUBOTU, 2. STUDENOGA Praktičnost

Danas je sjajan dan za završetak projekta, zapisivanje ciljeva, dovršavanje poslovnog plana ili ponovno promišljanje plana. Mjesec cijeli dan prolazi kroz Jarca, a mi i dalje tražimo red i strukturu u svom životu. Naša karijera, ugled i ciljevi su u fokusu s Mjesecom u ovom razumnom znaku. Radimo na izgradnji temelja koji su potrebni da bismo postali osoba kakva želimo biti.

Na kraju dana naše će zadovoljstvo biti usko povezano s izvršavanjem dobro obavljenog posla.

Sunce tvori ugodan aspekt prema sjevernom Mjesečevom čvoru, potičući nas da težimo svojim ciljevima, postavljamo izazove, rastemo i poboljšavamo se. Ovo je posebno moćan dan na emocionalnoj razini i između voljenih osoba.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com