HOROSKOP ZA UTORAK, 5. STUDENOGA Viša sila

Današnji izazovni aspekt Marsa i Plutona imat će utjecaj na nas par dana i donijet će nam borbu za moć i snažnu želju za pobjedom nad nekim ili nečim. Nastojat ćemo dobiti ono što želimo (Mars). No bez obzira koliko nešto želimo, uvijek će biti prilika, ljudi ili prirodnih sila (Pluton) koje će učiniti naš zadatak nemogućim. Ovaj aspekt je dobar da testiramo svoje granice, da vidimo za što smo sposobni. Ako se previše bojimo izgubiti, nikad nećemo izaći iz zone naše udobnosti i doprijeti do pravog potencijala.

Obratite pažnju na to gdje pokušavate steći kontrolu nad drugima ili netko pokušava steći kontrolu nad vama. Pronađite projekt koji traži da preuzmete snažno vodstvo i da tamo usredotočite svoju snažnu energiju.

Ako smatrate da vas netko pokušava nadvladati ili vas nadzirati, budite što više moguće odmjereni u vašem odgovoru. Dajte sve od sebe da izbjegnete ljutnju ili da djelujete nepromišljeno. Vježbajte strpljenje, smirenost i samokontrolu.

Oni koji u svojim natalnim kartama imaju ovaj izazovni aspekt ili oni koji imaju osobne planete na 18. do 21. stupnja kardinalnih znakova (Ovan, Rak, Vaga i Jarac), bolje je da ovih dana ne idu u gužve, akcije koje ih mogu dovesti do sukoba. To može biti vrijeme ozljeda zbog žurbe, prenapučenosti, pretjeranog fizičkog napora.

Mjesec provodi cijeli dan u Vodenjaku i prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 5. studenoga u 15.36 do srijede, 6. studenoga u 00.07 nakon čega će Mjesec ući u Ribe.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com