HOROSKOP ZA SRIJEDU, 6. STUDENOGA Mjesec u Ribama

Danas se u potpunosti možemo baviti svojom maštom i kreativnošću. Dok Mjesec prolazi kroz Ribe, on dolazi na kraj svog mjesečnog putovanja kroz Zodijak. Dok je Mjesec u ovom mekom i pasivnom znaku, potiče nam da meditiramo, odmaramo se, sanjarimo, stvaramo i da bježimo u svijet mašte.

Nije lako suočiti se sa stvarnošću s Mjesecom u ovom sanjivom znaku. Možda se osjećamo malodušno, suosjećajno i vrlo osjetljivo na okruženje oko nas. Obratite pažnju na intuiciju i nemojte je podcjenjivati. Odluke i obaveze možda nisu jednostavne, ali smo u mogućnosti da nastavimo dalje i prihvatimo život kakav jest.

Oni koji imaju natalno Mjesec u Ribama imaju tendenciju traženja tuđe emocionalne potpore, a može postojati i veći osjećaj osamljenosti, tišine, fantazije, mašte, različitih čula, proročkih snova.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com