HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 7. STUDENOGA Kreativnost i intuicija

Mjesec nastavlja svoj tranzit kroz Ribe što nam donosi još jedan sanjiv dan. Ribe su promjenjiv znak, što sugerira da nam se i raspoloženje mijenja tijekom dana. Ako je moguće, danas nemojte ništa konkretno planirati. Odvojite vrijeme za odmaranje i uzmite malo dužu stanku na poslu.

Zapamtite ovo pravilo: prava intuicija dolazi bez straha. Ako postoji strah, to nije intuicija. Družite se podalje od ljudi koji vam crpe energiju.

Dan je povoljan za ljubav, meditaciju, maštu i kreativnost, duhovnost kao i posjet psihologu.  S druge strane potrebni su oprezi pri korištenju alkohola, tableta jer smo više osjetljivi. Sa zdravstvenog stajališta, potrebno je ograničiti unos tekućine, moguće su razne infekcije, alergije, gljivične bolesti. Nije preporučljivo obavljati operacije noga, stopala, tetiva, ligamenta, jetre, limfe, dok se uspješno liječe organi u trbuhu, gušterači i crijevima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com