HOROSKOP ZA PETAK, 8. STUDENOGA Iskoristimo prilike

Pored očite promjene raspoloženja ulaskom Mjeseca u Ovna, danas imamo vrlo zanimljivu planetarnu dinamiku. Lijepa konfiguracija između Sunca u Škorpionu, Saturna u Jarcu i Neptuna u Ribama. Saturn dolazi do sredine Sunca i Neptuna.

Ova kombinacija omogućuje sagledavanje stvari s duhovnije točke gledišta, razumijevanje gledišta drugog i rješavanje spornih pitanja. Samodisciplina i strpljenje u pristupu poslovnim projektima i bilo kojem poslu, pomoći će u suočavanju s preprekama. Utjecaj ove konfiguracije će biti narednih nekoliko dana što će omogućiti rješavanje ozbiljnih problema ili dovršavanje zadataka koji su odgođeni na neodređeno vrijeme. Sad je bolje igrati po pravilima i koristit tradicionalne metode.

U ovom trenutku kombinacija praktičnosti i intuicije omogućuje uvid u razvoj situacije i djelovanje u skladu s tim. Korisno je potražiti savjet i podršku onih koji su stariji prema dobi i položaju.

Možda je još važnije, treba napomenuti da aspekt koji postoji duže vrijeme on danas postiže svoj konačni vrhunac. Mislim na Saturna u sekstilu sa Neptunom. Budući da je sekstil, aspekt prilika, može biti izuzetno koristan. Kad kombinirate strukturu i redoslijed, Saturn, s mističnim Neptunom, možemo reći da je ovo vrijeme kada doslovno možete ostvariti svoje snove. Kako se smatra da je sekstil lijen aspekt, ne očekujte čuda nego se potrudite i pokrenite se kako bi iskoristili ovo vrijeme.

Prazan hod Mjeseca imamo od 2.12 do 12.48 nakon čega će Mjesec ući u Ovna. Ovakav položaj Mjeseca nema vremena za čekanje, već želi brzu akciju.

Astrološku prognozu po horoskopskim znakovima možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa, no ako vas zanima kako kretanje planeta djeluje na vas osobno, te kako možete umanjiti loše utjecaje, a iskoristiti one koji su povoljni, dogovorite termin savjetovanja. Konzultacije se mogu dobiti i putem telefona ili Skypea.