HOROSKOP ZA PETAK, 8. STUDENOGA Iskoristimo prilike

Pored očite promjene raspoloženja ulaskom Mjeseca u Ovna, danas imamo vrlo zanimljivu planetarnu dinamiku. Lijepa konfiguracija između Sunca u Škorpionu, Saturna u Jarcu i Neptuna u Ribama. Saturn dolazi do sredine Sunca i Neptuna.

Ova kombinacija omogućuje sagledavanje stvari s duhovnije točke gledišta, razumijevanje gledišta drugog i rješavanje spornih pitanja. Samodisciplina i strpljenje u pristupu poslovnim projektima i bilo kojem poslu, pomoći će u suočavanju s preprekama. Utjecaj ove konfiguracije će biti narednih nekoliko dana što će omogućiti rješavanje ozbiljnih problema ili dovršavanje zadataka koji su odgođeni na neodređeno vrijeme. Sad je bolje igrati po pravilima i koristit tradicionalne metode.

U ovom trenutku kombinacija praktičnosti i intuicije omogućuje uvid u razvoj situacije i djelovanje u skladu s tim. Korisno je potražiti savjet i podršku onih koji su stariji prema dobi i položaju.

Možda je još važnije, treba napomenuti da aspekt koji postoji duže vrijeme on danas postiže svoj konačni vrhunac. Mislim na Saturna u sekstilu sa Neptunom. Budući da je sekstil, aspekt prilika, može biti izuzetno koristan. Kad kombinirate strukturu i redoslijed, Saturn, s mističnim Neptunom, možemo reći da je ovo vrijeme kada doslovno možete ostvariti svoje snove. Kako se smatra da je sekstil lijen aspekt, ne očekujte čuda nego se potrudite i pokrenite se kako bi iskoristili ovo vrijeme.

Prazan hod Mjeseca imamo od 2.12 do 12.48 nakon čega će Mjesec ući u Ovna. Ovakav položaj Mjeseca nema vremena za čekanje, već želi brzu akciju.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com