HOROSKOP ZA SUBOTU, 9. STUDENOGA Savršen dan za fizičke aktivnosti

Mjesec u Ovnu donosi nam nestrpljivost i sebičnost. Dan je idealan za fizičku aktivnost koja uključuje hrabrost i samodovoljnost. Oslobađanje ove energije na ovaj način donijet će nam mirnu i prijateljsku raspoloženost za zabavu večeras.

Sjećate se razgovora ili o čemu ste razmišljali oko 19. listopada? Ako je moguće, vratite se i ponovno pregledajte tu temu iz perspektive koju danas imate. Retrogradni Merkur tvori ugodan aspekt prema Plutonu u kasnim večernjim satima, što je ponavljanje tog aspekta od 19. listopada. Posljednji korak o ovoj temi ili razgovoru dolazi 3. prosinca. Tada ćete imati zadnju riječ ili odgovor. Sad je vrijeme za duboko razmišljanje i kontemplaciju. Nema rješenja koja su jednostavna  i bez komplikacija, jasni odgovori dolazi dubokim razmišljanjem.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com